BloggProffs

Sedan ned igen

Nu är den stränga vinterkylan tillbaka. Å andra sidan försvann snön och de starka vindarna, men nästa vecka kan det kanske bli snö. Detta är inte ett normalt väder här, för det sällan snöar här. Det tycks mig att både sommar och vinter blivit våldsammare år efter år. Fjolårets sommar var för lång. Jag hoppas på en lång vår som är varken för varm eller för kall. Den sommar får sova någonstans. Den gillar jag inte, eftersom det finns ingen luftkonditionering i mitt rum. På vintern är en liten oljekamin använd, men det blir inte så varmt i rummet. Nu är det omkring fjorton grader varmt med oljekaminen. Efter denna vinter torde jag ha kommit att ogilla vinter lite mer på grund av sin skarpa kyla som kyler kroppen som frusen fisk.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu