BloggProffs

Läget har förbättrats något

Jag är glad över att antalet smittade per dag med coronaviruset covid-19 i Tokyo har minskats idag från höjdpunkten 2447 den 7 januari 2021 ner till 986, men den medicinska krisen finns fortfarande kvar på många japanska sjukhus. Antalet smittade per dag i hela Japan är 3990 i dag den 24 januari 2021. Det här antalet är nästan hälften mindre än höjdpunkten 7844 den 8 januari 2021. Min stad är omgiven av tre smittområden, men det finns inga smittade från omkring januar 2020 tills idag. Höjdpunkten av antalet smittade per dag i min prefektur var 88 den 18 januari 2021, men därefter har blivit mindre än hälften. Många av dom blev smittade vid att vara i sjukhus. Vad jag oroar mig mest för just nu är smittan i stormarknaderna, eftersom jag köper där ibland. Fastän jag inte ska gå dit innan april. Stormarknaderna existerar inte i närheten av mitt hus, så jag kan inte gå dit så ofta. Jag önskar att coronakrisen tar slut innan årets vår kommer, från hjärtat.

YouTube Preview Image

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu