BloggProffs

Vintern 2021 har tagit slut

Årets februarimånad här i Japan tycktes vara något lugnare i ett förhållandevis bättre coronaläge jämfört med dess läge i januari 2021, men nu i mars 2021 började igen coronasmittspridningen som någonsin oroat människor. Min vaccination tycks inte kunna komma innan juli 2021 på grund av brist på Comirnaty-vaccinet mot covid-19. Astra-vaccinet är inte godkänt än i Japan. Jag kommer förmodligen att ha ingen tid att gå och se körsbärsblommor eftersom jag måste arbeta hemma varje dag. Numer är tiden som kan sägas att det blivit vår, men den lätta vinterkylan är fortfarande kvar ibland på natten. Rumstemperaturen kring mig är mellan 13 och 20 grader. Nu är det 20.8 grader varmt. Jag känner mig lite trött på den fuktiga värmen.

YouTube Preview Image

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu