BloggProffs

Nytt coronautbrott

Det nu rådande Coronaläget här i Japan verkar vara på väg att förvärras dag för dag trots många vidtagna regeringsåtgärder och folkens samarbete. Jag hörde att antalet coronasmittade per dag i huvudstaden Tokyo översteg 5000 personer förra veckan. Jag är ganska överraskad över att den nuvarande smittonivån av covid-19 i hela Japan är vida högre än förra månadens och jag tycker igen att det här infektionstillståndet i världen är onormalt. Jag hoppas på att effektiva läkemedel mot covid-19 kommer att utvecklas inom kort. Jag tänker inte gå någonstans åtminstone innan årets slut emedan jag vill undvika coronasmitta och behålla en god hälsa. Alltså ska jag göra inomhusarbetet med datorn som någonsin för att behålla de monetära inkomsterna. Årets regnmängd i det här landet verkar vara rekordartat stor. Det regnade enormt mycket här och där i denna månad som om regntiden vore tillbaka. Därigenom har temperaturen fallit till en viss grad, men det är inte så svalt som förväntat. Nu klockan 16 är det 24.6 grader i mitt rum, men det blir ofta varmare till omkring 30 grader även om det är midnatt. Jag måste ändå tillbringa tid i ett sådant sommarväder, varför jag känner mig något stressad när jag tänker därpå. Således sover jag jättemycket varje dag.

YouTube Preview Image

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu